Beograd, 22. decembar 2017.

U protekloj nedelji, održani su i poslednji nastavni dani u Lyceum učionicama u Subotici i Beogradu. Nakon kraće pauze, polaznici aktuelnih kurseva, nastavljaju sa radom u januaru mesecu. Advanced Legal English, kurs engleskog jezika za pravnike praktičare, nastavljamo 18. januara a polaznici Corporate English poslovnog engleskog jezika, nastaviće sa radom 22. januara po ustaljenom rasporedu.

U narednu godinu, Lyceum Iuris, ulazi sa novim kursevima te su u toku upisni rokovi za Obuka za pomoćnike izvršitelja čiji početak je planiran 16. marta kao i za novu grupu Advanced Legal English čiji početak je planiran za februar mesec odnosno po formiranju grupe. Po prvi put, u našoj učionici u Beogradu, startuje i Corporate English, kurs poslovnog engleskog jezika, čiji početak je rezervisan za februar mesec.

Osim novih kurseva i obuka, Lyceum u narednoj godini nastavlja sa organizacijom stručnih skupova, te će prvi od njih biti održan 23. marta na Pravnom fakultetu u Beogradu. Tema ove Međunarodne konferencije jeste „Kako da naplatimo naša potraživanja u Evropi“. Organizatori ovog skupa su Pravni fakultet u Beogradu, Komora javnih izvršitelja i Lyceum iuris. Više informacija o ovom Međunarodnoj konferenciji USKORO!