Beograd, 26. mart 2018.

U prepunoj sali hotela Hilton u Beogradu, u petak 23. marta 2018. godine održana je Međunarodna konferencija o naplati potraživanja u Evropi. Organizator ovog skupa bila je Komora javnih izvršitelja Republike Srbije, a Lyceum iuris, imao je ulogu tehničkog organizatora.

Učesnicima se najpre obratila predsednica Komore javnih izvršitelja Aleksandra Trešnjev, a potom i profesor dr Nikola Bodiroga, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je imao uvodno izlaganje. Nakon toga, prisutnima su se predstavili i izvršitelji iz Litvanije, Nemačke, Holandije, Velike Britanije, Belgije, Bugarske, Italije, Francuske i Španije.

Nakon uvodnih izlaganja, učesnici su postavljali najrazličitija pitanja o problemima i načinima naplate potraživanja u gostujućim zemljama.

Ova Međunarodna konferencija, okupila je veliki broj advokata, javnih izvršitelja, predstavnika privrednih društava ali i zavidan broj specijalnih zvanica iz domena sudstva, koje su svojim prisustvom uveličale ovaj događaj.

Sve fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici.