Palić, 18. jun 2018.

U prelepom, i nesvakidašnjem za ovu vrstu kurseva, ambijentu vinarije Zvonko Bogdan, učesnici Legal English Intensive Day, imali su priliku da nastavni dan provedu na Paliću.

Pravnici iz advokatskih i izvršiteljskih kancelarija iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Smederevske Palanke ali i gosti iz Segedina, imali su priliku da svoje znanje strukovnog engleskog jezika nadograde i usavrše zahvaljujući odličnom predavanju Damira Šitea. Pravnik po struci i pravnik praktičar po vokaciji, uveo je polaznike u svet ugovornog prava, bazirajući predavanje pre svega na struku i primere iz prakse. Osvrćući se na probleme i nedoumice kada su pravni termini i upotreba istih na engleskom jeziku u pitanju, a sa druge strane kroz fantastično i dinamično predavanje, polaznici su imali priliku da zakorače u sferu međunarodnog prava.

Imajući u vidu velelepno izdanje i jedinstvanu priliku da polaznici provedu ceo dan u različitim prostorijama vinarije, ovaj nastavni je može se reći bio sve samo ne običan čas engleskog jezika.

Sve fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici.