Subotica, 15. april 2019.

Kvalitetni predavači, ljudi iz raznih delova naše zemlje, degustacija vina, delikatese i boravak u predivnoj vinariji Zvonka Bogdana nas opet očekuje u sklopu jednodnevnog kursa Legal English Intensive Day (LEID) za koji je ostalo još samo 5 dana prijave po nižoj ceni.

Ovaj program je namenjen advokatima, pravnicima u privredi, praktičarima u međunarodno - pravnom okruženju, kao i nameštenicima u pravnim službama većine preduzeća i organizacija, a do sada smo na održanim brojnim kursevima pružili mogućnost poboljšanja, kao i usavršavanja znanja strukovnog engleskog jezika. S obzirom na to da nakon svakog održanog kursa uvažamo mišljenja naših polaznika, trudimo se da svaki ponovni susret bude bolji i kvalitetniji kako bi polaznici kursa u potpunosti iskoristili ovu priliku za unapređivanje znanja iz različitih oblasti prava.

LEID program je sastavljen od tematskih celina odabranih u skladu sa zahtevima prakse, a polaznici prethodnog jednodnevnog kursa, koji se održao prošle godine u junu, su slušali pravnika po struci i praktičara po vokaciji Damira Šitea. Svesni toga da pravnici ne mogu često odvojiti nekoliko meseci kako bi pohađali kurs engleskog jezika, Lyceum Iuris je pokušao da to sve sjedini u jedan dan kada su polaznici kursa imali, osim edukativnog dela, i onaj zabavni pa su tako uživali u boravku u veličanstvenoj vinariji Zvonka Bogdana. Oni su takođe degustirali daleko poznato vino i okusili delikatese u predivnom ambijentu vinarije koja je taj dan učinila dodatno posebnim. Tokom dana, naši polaznici kursa su se opustili u razgovoru sa kolegama iz pravnog okruženja iz različitih delova Srbije i to iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Smederevske Palanke, kao i iz Segedina. Pravnici iz tih advokatskih i izvršiteljskih kancelarija su bili oduševljeni organizacijom jednodnevnog kursa, pruženim znanjem, kao i mogućnošću za brojna nova poznanstva, a samim tim i za brojne saradnje. Jedan od zadovoljnih polaznika prošlogodišnjeg kursa jeste Filip Krstić koji svakome preporučuje ovakav vid usavršavanja.

- Kada je u pitanju “LEID” u organizaciji Liceum Iuris-a, mogu da kažem da je ista bila na vrlo zavidnom nivou i veoma korisna, kako u smislu usavršavanja stručnog engleskog jezika koje je pružila, tako i na polju produbljivanja poznanstava. Iako uslugu u Vinariji Zvonko Bogdan nije potrebno posebno predstavljati, moram reći da su ručak i vinska tura po Vinariji bili izvrsni. Preporuka za svakoga.

Zadovoljni prošlogodišnjim odzivom i pozitivnim kritikama naših polaznika, LEID organizujemo i ove godine sa temom “Company law”. Naš cilj jeste zadovoljstvo naših polaznika pa nam je izrazito drago čuti da je LEID jedinstvena prilika koja odgovara na sve postojeće nedoumice, usavršava znanje i dinamičnim predavanjima unapređuje svakog polaznika. I ove godine, prijavljeni polaznici ovog kursa će uživati u divnom ambijentu, delikatesama i vinu Vinarije Zvonko Bogdan, dok će predavač biti pravnik Damir Šite i pravnica Marija Radovanović.

Ovogodišnji jednodnevni kurs engleskog strukovnog jezika planiran je za 24. maj i trajaće od 9.30 do 17 časova. Cena kursa iznosi 20.100,00 RSD, a svi učesnici koji se prijave do 20. aprila imaće povoljnost da učestvuju na treningu po ceni od 14.200,00 RSD, dok je svim učesnicima obezbeđeno predavanje priznatog stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti prava, radni materijal, potvrda o prisustvu na intenzivnoj obuci, kao i doručak, ručak i degustacija vina uz prigodno posluženje u Vinariji Zvonko Bogdan na Paliću. Prijavite se putem elektronske pošte na kontakt@lyceum.rs ili putem telefona 024 553 130 i 069 553 1301, a više informacija možete pronaći i na veb-sajtu www.legalenglish.rs.