Šabac, 5. jun 2019.

Posle veoma uspešnih i posećenih promocija u Beogradu i Novom Sadu, Lyceum iuris vas poziva na predstavljanje knjige U ime naroda autora Miodraga Majića u Šapcu.

U utorak, 11. juna u 20 časova, održaće se promocija zbirke tekstova „U ime naroda“ – zapisi sa bloga sudije Majića, autora Miodraga Majića, u Šabačkom pozorištu u Šapcu.

Veliko interesovanje, kako za promocijama tako i za knjigama, dovelo je do toga da je drugo izdanje gotovo rasprodato i da je treće izdanje upravo izašlo iz štampe. Više o ovoj publikaciji možete saznati na www.uimenaroda.rs.

Čitaoci će imati jedinstvenu priliku da upoznaju autora, razmene ideje i porazgovaraju o zbirci tekstova koja je uzburkala javnost u celom regionu.

Mnogi od tekstova koji se nalaze u ovoj zbirci izazivali su veliko interesovanje javnosti, i stručne i nepravničke. Citirani su i prenošeni u vodećim domaćim medijima, gde su predstavljani kao redak primer angažmana sudije koji je rešio da otvoreno svedoči o bolestima nikad izgrađene grane vlasti. Podjednako su im se radovale kolege pravnici kao i takozvana laička javnost koja je u njima prepoznavala svojevrstan “pogled kroz ključaonicu” pravosudnog “zabranjenog grada”.