Šabac, 14. jun 2019.

U koorganizaciji sa Šabačkim pozorištem iskoristili smo priliku da u Šapcu predstavimo knjigu “U ime naroda“ čiji je autor Miodrag Majić. U saradnji sa Vulkan izdavaštvom imali smo priliku da čujemo nešto i o romanu "Deca zla" koju je takođe napisao Miodrag Majić.

Profesor Pravnog fakulteta i pesnik Miodrag Jovanović, urednica Vulkan izdavaštva Marija Radić i autor ovih knjiga Miodrag Majić bili su govornici na ovoj jedinstvenoj promociji koja je održana u utorak 11. juna na sceni šabačkog pozorišta. Moderator razgovora bio je novinar Hanibal Kovač, a odlomke iz knjiga čitali su glumci Miloš Vojnović i Strahinja Barović.

Brojna publika imala je priliku da čuje šta ove knjige čini toliko jedinstvenima, kako je tekao proces pisanja i nastajanja, mišljenja govornika o knjigama, neke dijaloge i priče iz zbirke tekstova "U ime naroda" kao i odlomke iz knjige "Deca zla". Nakon sat vremena predstavljanja ovih kniga preostalo vreme je bilo rezervisano za brojna pitanja koja je publika mogla da postavlja Miodragu i da čuje odgovore na ista. Nakon toga usledilo je potpisivanje knjiga i fotografisanje sa autorom.

Više o zbirci tekstova ”U ime naroda” možete pročitati na sajtu www.uimenaroda.rs ili www.lyceum.rs.

Sve fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici.