Beograd, 3. oktobar 2019.

Na regionalno najvećoj manifestaciji posvećenoj knjizi - 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga po prvi put učestvovaće i “Lyceum iuris” kada ćemo od 20. do 27. oktobra u hali broj 2 organizovati brojne zanimljive i korisne aktivnosti, dok će prvi dan Sajma započeti svečanim potpisivanjem knjige “U ime naroda” autora Miodraga Majića u 16:30 časova.

Na manifestaciji koja se prvenstveno bavi promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja i koja svake godine ugosti najznačajnije domaće i inostrane izdavače i pisce, organizovaćemo potpisivanje nekoliko značajnih knjiga, konsultacije za specijalističke kurseve strukovnog engleskog jezika, kao i nagrade iznenađenja. Osim toga, sajamsko izdanje vašeg omiljenog časopisa iz oblasti prava - “Kolega” čeka na vas.

Međunarodni beogradski sajam knjiga počinje 20. oktobra, dok je radno vreme hale od 10 do 21 časova. Sajam i naše aktivnosti na istom su prava prilika za sve praktičare iz sfere prava, ekonomije, računovodstva i informacionih tehnologija da svoju profesiju podignu na viši nivo i svojim dolaskom doprinesu dodatnom razvoju i edukaciji koja je neizostavni korak na putu ka uspehu.

Prvi dan, 20. oktobar, ćemo obeležiti potpisivanjem knjige Miodraga Majića, dok je 21. Oktobar rezervisan za potpisivanje knjige ”Analiza prakse Evropskog suda za ljudska prava u postupcima protiv Republike Srbije” autorke Tamare Trajković u 17:30 časova. Toga dana ćemo takođe predstaviti sajamsko izdanje ”Izvori engleskog prava” autora Damira Šite u 16:30 časova. Potpisivanje knjige ”Ekstenzivnost hipoteke” autorke Sandre Tanasković Savić biće održano 22. oktobra u 16:30 časova.

Za one posetioce koji se dvoume oko nivoa znanja iz oblasti engleskog prava, pripremili smo i te kako korisne konsultacije za Standard Legal English kurs 23. Oktobra kao i Advanced Legal English kurs 25. Oktobra. Osim toga, za istu namenu napravili smo test koji će proveriti vaše znanje i pomoći vam u odluci idealnog kursa za vas, a o rezultatima će svi učesnici biti obavešteni po završetku sajma. Dodatni razlog vredan dolaska na Sajam jeste iznenađenje u vidu nagrada koje smo pripremili za one koji budu postigli najbolje rezultate na ovom kratkom testu. Nagrađene će biti i vaše kolege jer dobitnik prve nagrade dobija 50% popusta za kurs na koji se odluči, ali i 50% popusta za kolegu koji će zajedno sa pobednikom ići na odabrani kurs. Druga nagrada je 30% popusta za kurs, takođe kako za nagrađenog, tako i za kolegu koji srećni dobitnik drugog mesta odabere. Knjiga ”Izvori engleskog prava” autora Damira Šite biće treća nagrada koja će zasigurno biti od pomoći svakome ko se bavi našom profesijom. Naše nagrade će obradovati najviše vas same, ali i vaše kolege koje izaberete i time doprinesete zajedničkom poslovnom unapređenju. Osim nagrada, popust od 15% biće moguć na sva izdanja za vreme trajanja Sajma.