Prijavite se!

Online seminar "Izmene i dopune Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u osnovnim i srednjim školama i domovima učenika"

Datum i vreme

Događaj će se održati u četvrtak, 24. novembra 2022. od 12.oo do 14.00 časova.

Predavač

Marijana Krnić - diplomirani pravnik, sekretar Muzičke škole u Subotici, naš stalni saradnik za prosvetne propise

Mesto

Predavanje će se održati online. 

Cena

Cena kotizacije iznosi 6 500 RSD.

Svi učesnici dobijaju potvrdu o učešću na događaju.

Opis događaja

Poseban kolektivni ugovor za zaposlene u osnovnim i srednjim škola i domovima učenika (PKU) je izmenjen i dopunjen, a izmene i dopune su objavljene u "Službenom glasniku Republike Srbije" broj 123 od 04.11.2022.  Izmene stupaju na snagu i primenjuju se od 12.11.2022. godine.

Saznajte koje su najnovije izmene i dopune PKU i kako utiču na poslovanje škola. 

Predavači

Marijana Krnić

Sekretar Muzičke škole Subotica i autor Priručnika sa primerima pojedinačnih akata za primenu Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja 2018. godine

Marijana Krnić rođena je 1977. godine u Lazarevcu, gde je završila Gimnaziju društveno- jezičkog smera. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Odmah po diplomiranju počela je da radi kao sekretar škole. Radila je u osnovnim školama u Junkovcu i Subotici, kao i u Stručnoj službi za osnovne škole „Združena škola“ u Bačkoj Toploli. U toku 2012. godine radila je kao pomoćnik izvršitelja Šite Damira u Subotici. Položila je stručne ispite za sekretara škole i za izvršitelja. Danas je sekretar Muzičke škole Subotica. Izradila je Priručnik sa primerima pojedinačnih akata za primenu Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja 2018. godine, koji je izdao Lyceum iuris iz Subotice.

Kome je namenjen događaj?

Događaj je namenjen dikretorima i sekretarima prosvetnih ustanova. 

Prijava

Prijava

  • Current Podaci o učesnicima
  • Podaci o plaćanju
  • Završeno
Indicates required field
Učesnici
0,00 RSD
Ova cena je preliminarna. Kontaktiraćemo Vas za preciznu cenu.