U današnje vreme, imati znanje u poslovanju skoro da je jednako imati prave informacije. U vreme velikog i brzog protoka informacija, čestih izmena u zakonodavstvu i poslovanju uopšte, pokazalo se da je zaista neophodno da pratite tokove kako biste ostali u „trci“ za uspešnog poslodavca. Kursevi koje organizujemo, bazirali smo na konceptu traganja za odgovorima. Volimo da verujemo da smo pioniri u njemu i da smo prvi koji su sve svoje konferencije i događaje bazirali na pitanjima učesnika koju smo dopunili i online platformom pitaj.lyceum odnosno pitaj.pravnika.

Iako je naš fokus od početka okrenut na pravna pitanja, vremenom smo proširili mrežu svojih predavača i na druge sfere među kojima bismo izdvojili prosvetu kojoj posvećujemo naše tradicionalno savetovanje u susret inspekcijskom nadzoru. Tradicionalno Savetovanje za izvršitelje drugi je naš tradicionalni skup.

Izdvajajući se od drugih, želeći da iskoračimo iz stereotipa koji vezuju ozbiljne stručne seminare samo za konferencijeske sale, pre par godina smo započeli saradnju sa Vinarijom Zvonko Bogdan u kojoj organizujemo međunarodne skupove koji su po mnogima spoj Vojvođanskog gostoprimstva, vrhunske organizacije i vrhunskih predavača sa međunarodnom karijerom.