Engleski za pravnike

Posle godinu dana pauze, ponovo se vraćamo kursevima engleskog jezika uživo u učionici

Ovom prilikom obaveštavamo sve zainteresovane da su počele prijave za novu generaciju polaznika kurseva Standard Legal English, Progressive Legal English i Advanced Legal English. Poštujući sve mere, časovi će se održavati jednom nedeljno u malim grupama (do 10 polaznika), u našoj učionici u Beogradu, na Vračaru, a početak kurseva predviđen je za kraj septembra.

Standard Legal English kurs ili osnovni kurs engleskog jezika za pravnike, namenjen je svim pravnicima koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika, a čije predznanje nije na jako visokom nivou. Ovaj osnovni kurs traje četiri meseca, dok se realizuje jednom nedeljno, u večernjim časovima u trajanju od 90 minuta

Progressive Legal English kurs, nastao je kao prirodni sledbenik našeg osnovnog kursa engleskog jezika za pravnike. Namenjen je svim pravnicima koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika a čije predznanje osnovnog engleskog jezika nije na najvišem nivou.

Advanced Legal English ili napredni kurs strukovnog engleskog jezika za pravnike, se zasniva na Cambridge University Press International Legal English udžbeniku, jednom od vodećih udžbenika u okviru nastavne materije. Napredni kurs traje četiri meseca, jednom nedeljno, u večernjim časovima u trajanju od 90 minuta. 

Odaberite kurs koji najbolje odgovara vašim potrebama i na vreme rezervišete svoje mesto u grupi.

Kada su u pitanju predavači, polaznici kurseva će učiti od stručnjaka iz sfere prava u Srbiji, od šefa Lyceum iuris katedre za Professional English Damira Šitea i od predavača Lyceum iuris Professional English kurseva Marije Radovanović.

Ukoliko vam se, ipak, više sviđa online fleksibilini način učenja, možete se opredeliti i za naš kurs - Online ALE intenzivni online kurs engleskog jezika za pravnike.

Prijavite se putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs ili pozovite +381 69 5531301.

Prvi čas je besplatan za sve polaznike! Rezervišite svoje mesto na vreme!