Konsalting - savetodavne usluge

Legal English Consulting

Consulting

Naši saradnici pomoći će vam da premostite eventualne nepravilnosti kada je u pitanju poslovanje koje je utemeljeno na engleskoj terminologiji.

Tema
  • Tumačenje pravnih dokumenata (domaćih i stranih), osnivačkih akata, statuta, ugovora, planova i dr.
  • Osnivanje firme, franšize, kreditno poslovanje,
  • Pomoć u komunikaciji sa inostranim klijentima, 
  • Prekogranična naplata potraživanja,
  • Prodaja robe, zaštita autorskih prava, trademark,
  • Nedoumice u vezi sa radnim odnosima i dr.
Cena

Cena svakog započetog sata konsultacija iznosi 10 000 RSD.

Kontaktirajte nas

Radi zakazivanja i dodatnih informacija pozovite 

+381 69 5531301,

ili nam se obratite putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs.

Rado ćemo vas uputiti u sve detalje!

Sve je češći slučaj da se veliki sistemi odlučuju da outsource-uju poslove i angažuju konsultante imajući u vidu da obučavanje čitave jedne službe traje dugo i iziskuje velike promene u organizaciji a sa druge strane, često im je potrebno i brzo i efikasno rešenje koje je u većini slučajeva nemoguće usled prethodno navedenih razloga. 

Imajući to u vidu, u okviru našeg Professional English programa pokrećemo i poseban paket usluga specijalističkog savetovanja u vidu praktične podrške u upotrebi engleskog jezika za pravnike (legal English). 

Kome je namenjen kurs?

Ova usluga namenjena je svim Privrednim subjektima kojima bi u okviru redovne poslovne komunikacije sa ino-partnerima ili pri pripremi i implementaciji određenog projekta ili dokumentacije, bila od pomoći specijalistička znanja naših stručnih saradnika u sferi legal English.

Predavači

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (Cambridge CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara, a 2014. godine, u saradnji sa Pravnim fakultetom Privredne akademije iz Novog Sada, predavao je dvosemestralni kurs engleskog jezika. 2016. godine sa najvišom odlikom stekao Cambridge International Legal English Certificate. Šef je Professional English katedre Lyceum iuris.