Intenzivni online kurs engleskog jezika za pravnike

Online Advanced Legal English

Intenzivni online specijalizovani kurs engleskog jezika za pravnike kreiran na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva održavanja kako online tako i live predavanja. Osmišljen je sa idejom da vam pruži sistemska znanja iz strukovnog engleskog jezika i pomogne da razumete širu sliku međunarodnog prava.

Kome je namenjen kurs?

Kurs je namenjen svim pravnicima koji nisu u mogućnosti da odvoje nekoliko meseci kako bi pohađali naš napredni kurs u učionici. Prelaskom u online formu, omogućavamo svima koji ne mogu svake nedelje da odvoje vreme i dolaze na časove u našu učionicu, posvete vreme svom poslovnom napretku kada njima odgovara, od kuće, uz ovaj intenzivni online kurs.

Sadržaj kursa

 

 1. The practice of law
 2. Company law: company formation and management
 3. Company law: capitalisation
 4. Company law: fundamental changes in a company
 5. Contracts: contract formation
 6. Contracts: remedies
 7. Contracts: assignment and third-party rights
 8. Employment law
 9. Sale of goods
 10. Real property law
 11. Intellectual property
 12. Negotiable instruments
 13. Secured transactions
 14. Debtor–creditor
 15. Competition law
 16. Transnational commercial law

Prijavite se

Kako biste se prijavili na ovaj kurs, posetite stranicu Online ALE platforme.

Predavači

Damir Šite

Damir Šite

Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu u Beogradu svoj radni vek počinje kao pravnik u privredi raspoređen na poslovima ostvarenja dospelih potraživanja od fizičkih lica i privrednih subjekata, pomerajući se od mesta pripravnika do položaja načelnika za opšte, pravne kadrovske poslove gde je nadgledao rad posebnog odeljenja za obezbeđenje i naplatu dospelih potraživanja. 2012. godine je u grupi sa 39 prvih samostalnih izvršitelja u Republici Srbiji od strane ministra pravde imenovan za područje suda u Subotici. Aktivan je član nekoliko domaćih i međunarodnih organizacija specijalizovanih za pitanja obezbeđenja i ostvarenja potraživanja. 2015. godine je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu odbranio master rad na temu – Obezbeđenje potraživanja na nepokretnostima u vanknjižnoj svojini.