Legal English Intensive Day

Intenzivna tematska nastava engleskog jezika za pravnike

Opšte informacije

Trajanje

Pojedinačni nastavni dan – okvirno od 10 do 16 časova (sa prigodnim pauzama).

Mesto

Predavanja se organizuju u odgovorajućem poslovno-edukativnom ambijentu. Posebna mogućnost nastave u Vašim poslovnim prostorijama.

Predavač

Damir Šite, šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Cena

7 490 RSD po nastavnom danu. 4 990 RSD za svakog narednog učesnika iz iste kompanije.

Opis programa

Legal English Intensive Day [LEID] program kreiran je u skladu sa karakteristikama savremenog poslovnog iskustva većine pravnika-praktičara. Razumevši rasprostranjenu nemogućnost pohađanja sistemskih kurseva strukovnog engleskog jezika, odlučili smo se da pripremimo seriju intenzivnih nastavnih dana u kojima obrađujemo pojedinačne tematske celine engleskog jezika za pravnike. U slučaju specifične potrebe kontaktirajte nas i bićemo u prilici da pripremimo poseban nastavni koji najbolje odgovora vašim potrebama.

Kome je program namenjen?

Legal English Intensive Day je namenjen pravnicima-praktičarima (advokati, pravnici u privredi) sa značajnom praksom u međunarodno-pravnom okruženju, zaposleni raspoređeni u pravnim i compliance sektorima vodećih privrednih subjekata.

Upoznajte predavača

Legal English Intensive Day predstavlja specifični segment Lyceum iuris Legal English programa, čija jedinstvenost se ogleda u činjenici da je jednodnevna intenzivna nastava pripremljena u skladu sa naročitim potrebama sa kojima se domaći pravnici susreću u svom svakodnevnom poslu u međunarodnom okruženju, uz posebnu mogućnost njenog izvođenja u Vašim poslovnim prostorijama.“ —Damir Šite

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (Cambridge CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara, a od 2014. godine u saradnji sa Pravnim fakultetom Privredne akademije iz Novog Sada, predaje dvosemestralni kurs engleskog jezika. 2016. godine sa najvišom odlikom stekao Cambridge International Legal English Certificate. Šef je Professional English katedre Lyceum iuris.

Prijavite se

Podaci o kursu

Legal English Intensive Day

Dodaj učesnika

7 490 RSD

1 × 7 490 RSD

Lyceum iuris doo nije obveznik PDV-a, u skladu sa čl. 33 st. 1 Zakona o PDV-u.