Legal English Intensive Day

Celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike

Opšte informacije

Mesto i datum

Celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike održaće se 15. juna 2018. godine na Paliću.

Tema

Tema koja će biti obrađena na celodnevnom kursu je Contract law, a LEID program u sebi obuhvata i teme iz sledećih oblasti:

  • English procedural law,
  • Debtor - creditor,
  • Company law,
  • Transnational commercial law.

Predavač

Damir Šite, šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Opis programa

Legal English Intensive Day [LEID] program kreiran je u skladu sa karakteristikama savremenog poslovnog iskustva većine pravnika-praktičara. Razumevši rasprostranjenu nemogućnost pohađanja sistemskih kurseva strukovnog engleskog jezika, odlučili smo se da pripremimo seriju intenzivnih nastavnih dana u kojima obrađujemo pojedinačne tematske celine engleskog jezika za pravnike. U slučaju specifične potrebe kontaktirajte nas i bićemo u prilici da pripremimo poseban nastavni koji najbolje odgovora vašim potrebama.

Kome je program namenjen?

Legal English Intensive Day je namenjen pravnicima-praktičarima (advokati, pravnici u privredi) sa značajnom praksom u međunarodno-pravnom okruženju, zaposleni raspoređeni u pravnim i compliance sektorima vodećih privrednih subjekata.

Upoznajte predavača

Legal English Intensive Day predstavlja specifični segment Lyceum iuris Legal English programa, čija jedinstvenost se ogleda u činjenici da je jednodnevna intenzivna nastava pripremljena u skladu sa naročitim potrebama sa kojima se domaći pravnici susreću u svom svakodnevnom poslu u međunarodnom okruženju, uz posebnu mogućnost njenog izvođenja u Vašim poslovnim prostorijama.“ —Damir Šite

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. 2017. godine stiče Cambridge International Legal English Certificate sa najvišom odlikom. 2019. godine je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kembridžu (Velika Britanija) završio specijalističke studije English Law and Legal Methods. Autor je knjige Izvori engleskog prava, kao i više članaka iz oblasti angloameričkog prava.

Prijava

Kako biste se prijavili za Legal English Intensive Day, celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike, molimo Vas da pozovete +381 24 553130, +381 69 5531301, ili nam se obratite putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs. Rado ćemo Vas uputiti u sve detalje!