Legal English Intensive Day

Celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike

Opšte informacije

Mesto i datum

Celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike održaće se 15. juna 2018. godine na Paliću.

Tema

Tema koja će biti obrađena na celodnevnom kursu je Contract law, a LEID program u sebi obuhvata i teme iz sledećih oblasti:

  • English procedural law,
  • Debtor - creditor,
  • Company law,
  • Transnational commercial law.

Predavač

Damir Šite, šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Opis programa

Legal English Intensive Day [LEID] program kreiran je u skladu sa karakteristikama savremenog poslovnog iskustva većine pravnika-praktičara. Razumevši rasprostranjenu nemogućnost pohađanja sistemskih kurseva strukovnog engleskog jezika, odlučili smo se da pripremimo seriju intenzivnih nastavnih dana u kojima obrađujemo pojedinačne tematske celine engleskog jezika za pravnike. U slučaju specifične potrebe kontaktirajte nas i bićemo u prilici da pripremimo poseban nastavni koji najbolje odgovora vašim potrebama.

Kome je program namenjen?

Legal English Intensive Day je namenjen pravnicima-praktičarima (advokati, pravnici u privredi) sa značajnom praksom u međunarodno-pravnom okruženju, zaposleni raspoređeni u pravnim i compliance sektorima vodećih privrednih subjekata.

Upoznajte predavača

Legal English Intensive Day predstavlja specifični segment Lyceum iuris Legal English programa, čija jedinstvenost se ogleda u činjenici da je jednodnevna intenzivna nastava pripremljena u skladu sa naročitim potrebama sa kojima se domaći pravnici susreću u svom svakodnevnom poslu u međunarodnom okruženju, uz posebnu mogućnost njenog izvođenja u Vašim poslovnim prostorijama.“ —Damir Šite

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (Cambridge CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. godine sa najvišom odlikom stekao Cambridge International Legal English Certificate. Šef je Professional English katedre Lyceum iuris.

Prijava

Kako biste se prijavili za Legal English Intensive Day, celodnevni intenzivni kurs engleskog jezika za pravnike, molimo Vas da pozovete +381 24 553130, +381 69 5531301, ili nam se obratite putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs. Rado ćemo Vas uputiti u sve detalje!