Okrugli sto

Mehanizmi naplate potraživanja

Datum i vreme

četvrtak, 1. mart 2018. godine od 11 do 14 časova

Panelisti

Mladen Nikolić, sudija Privrednog apelacionog suda

Dr Mihajlo Živković, Société Générale banka Srbija, menadžer odeljenja za naplatu potraživanja od pravnih lica

Damir Šite, javni izvršitelj

Mesto

Okrugli sto će se održati u prostorijama Privredne komore Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo

Cena

Učešće na okruglom stolu je besplatno.

Opis okruglog stola

Najveći broj nenaplaćenih dugovanja potiče od neadekvatog upravljanja procesima naplate. Upoznavanjem svake pojedinačne faze, bićete u mogućnosti da implementirate znanje kako biste uštedeli novac i ubrzali naplatu. Lyceum iuris i Privredna komora Srbije Vas pozivaju da učestvujete na okruglom stolu "Mehanizmi naplate potraživanja".

Kome je okrugli sto namenjen?

Skup je namenjen širokom spektru poslovnih ljudi, rukovodiocima malih i srednjih preduzeća, direktorima, višem i srednjem menadžmentu u sferi upravljanja finansijskim i pravnim poslovanjem privrednih subjekata, licima raspoređenim na poslovima prodaje robe sa odloženim plaćanjem, i ovome slično. Problem naplate potraživanja prevazilazi okvire današnjih primenjenih i prihvaćenih mehanizama. Omogućavamo Vam da našim panelistima postavite pitanja koja Vas zanimaju i da na taj način pokrenemo temu gde ćemo aktivnim učešćem podstaći neka potencijalna rešenja i predloge.