Okrugli sto

Mehanizmi naplate potraživanja

Datum i vreme

četvrtak, 10. maj 2018. godine od 11 do 14 časova

Panelisti

Vladimir Vuković, viši sudijski saradnik u Osnovnom sudu Valjevo

Dr Mihajlo Živković, Société Générale banka Srbija, menadžer odeljenja za naplatu potraživanja od pravnih lica

Damir Šite, javni izvršitelj

Mesto

Okrugli sto će se održati u prostorijama Privredne komore Srbije - Regionalna privredna komora Valjevo, u Karađorđevoj 64, I sprat.

Cena

Učešće na okruglom stolu je besplatno.

Opis okruglog stola

Najveći broj nenaplaćenih dugovanja potiče od neadekvatog upravljanja procesima naplate. Upoznavanjem svake pojedinačne faze, bićete u mogućnosti da implementirate znanje kako biste uštedeli novac i ubrzali naplatu. Lyceum iuris i Privredna komora Srbije Vas pozivaju da učestvujete na okruglom stolu "Mehanizmi naplate potraživanja".

Kome je okrugli sto namenjen?

Skup je namenjen širokom spektru poslovnih ljudi, rukovodiocima malih i srednjih preduzeća, direktorima, višem i srednjem menadžmentu u sferi upravljanja finansijskim i pravnim poslovanjem privrednih subjekata, licima raspoređenim na poslovima prodaje robe sa odloženim plaćanjem, i ovome slično. Problem naplate potraživanja prevazilazi okvire današnjih primenjenih i prihvaćenih mehanizama. Omogućavamo Vam da našim panelistima postavite pitanja koja Vas zanimaju i da na taj način pokrenemo temu gde ćemo aktivnim učešćem podstaći neka potencijalna rešenja i predloge.