Intenzivni kurs naprednog engleskog jezika za pravnike

Online Advanced Legal English

Opis kursa

Online ALE je kreiran na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva održavanja kako online tako i live predavanja. Osmišljen je sa idejom da Vam pruži SISTEMSKA znanja iz strukovnog engleskog jezika i pomogne da razumete širu sliku međunarodnog prava.

Trajanje

Kurs traje 4 meseca. Predavanja jednom nedeljno, na online platformi.

Predavač

Damir Šite, šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Platforma

Predavanja se odvijaju na Lyceum iuris platformi posebno kreiranoj za potrebe Online ALE kursa.

Cena

Cena kompletnog kursa iznosi 25 000 dinara. Mogućnost kupovine zasebnih lekcija.

Upoznajte predavače

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. 2017. godine stiče Cambridge International Legal English Certificate sa najvišom odlikom. 2019. godine je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kembridžu (Velika Britanija) završio specijalističke studije English Law and Legal Methods. Autor je knjige Izvori engleskog prava, kao i više članaka iz oblasti angloameričkog prava.

Zašto online format?

Kupovinom kursa stičete pravo na neograničen pristup svim materijalima za svih 16 lekcija. Svakog četvrtka, na našu platformu će biti postavljena nova lekcija, kojoj ćete imati mogućnost neograničenog pristupa sa bilo kog uređaja u toku trajanja kursa.

Ponekad su celodnevna predavanja veoma naporna, pogotovo kada je slučaj sa terminologijom koja pri tom nije na maternjem jeziku. Određeni broj informacija često izostane usled vremenskog ograničenja. U online formi možete svaki segment kursa pogledati NEOGRANIČEN broj puta sve dok vam ne bude u potpunosti jasna materija koju proučavate.

Organizujući sistemske kurseve u sferi engleskog jezika za pravnike, došli smo do saznanja da se najčešće dešava da polaznici nisu u mogućnosti da odvoje 7 nekoliko meseci kako bi pohađali kurs, iako potreba za istim kod njih svakako postoji. Imajući u vidu da ovaj kurs inače u našim učionicama traje 9 meseci, prelaskom u online formu omogućavamo svima koji ne mogu svake nedelje da odvoje vreme i dolaze na časove u našu učionicu, posvete vreme svom poslovnom napretku kada njima odgovara, od kuće, uz ovaj intenzivni online kurs.

Sadržaj kursa

 1. The practice of law
 2. Company law: company formation and management
 3. Company law: capitalisation
 4. Company law: fundamental changes in a company
 5. Contracts: contract formation
 6. Contracts: remedies
 7. Contracts: assignment and third-party rights
 8. Employment law
 9. Sale of goods
 10. Real property law
 11. Intellectual property
 12. Negotiable instruments
 13. Secured transactions
 14. Debtor–creditor
 15. Competition law
 16. Transnational commercial law

Prijava

Kako biste se prijavili za Online Advanced Legal English kurs engleskog jezika za pravnike, molimo Vas da pozovete +381 24 553130, +381 69 5531301, ili nam se obratite putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs. Rado ćemo Vas uputiti u sve detalje!