Progressive Legal English

Opšte informacije

Trajanje

Kurs traje 4 meseca. Predavanja su jednom nedeljno, u večernjim časovima u trajanju od 90 minuta.

Mesto

Predavanja se odvijaju u Lyceum iuris učionicama u Beogradu (Hadži Melentijeva 7) i Subotici (Maksima Gorkog 9-11). Rad je u malim grupama, do maksimalno 9 polaznika.

Predavač

Marija Radovanović, predavač Lyceum iuris Professional English kurseva

Cena

Mesečna školarina iznosi 6 000 RSD. Prijave u paru donose popust - 5 000 RSD po polazniku.

Opis programa

Progressive Legal English kurs, nastao je kao prirodni sledbenik našeg osnovnog kursa engleskog jezika za pravnike. Namenjen je svim pravnicima koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika a čije predznanje osnovnog engleskog jezika nije na najvišem nivou.

Kome je program namenjen?

Progressive Legal English je osnovni kurs namenjen pravnicima-praktičarima, studentima master studija prava, svim zaposlenima koji dolaze u dodir sa međunarodno-pravnom materijom i bilo bi poželjno, koji su već završili naš osnovni kurs engleskog jezika za pravnike.

Sadržaj kursa

  1. Contract law
  2. Company law
  3. Employment law
  4. Sale of goods
  5. Real property
  6. Intellectual property
  7. Debtor-creditor
  8. Secured transactions

Upoznajte predavača

Damir Šite

Šef Lyceum iuris Katedre za Professional English

Rođen 1978. godine u Subotici. 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu (Velika Britanija) stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. 2017. godine stiče Cambridge International Legal English Certificate sa najvišom odlikom. 2019. godine je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kembridžu (Velika Britanija) završio specijalističke studije English Law and Legal Methods. Autor je knjige Izvori engleskog prava, kao i više članaka iz oblasti angloameričkog prava.

Marija Radovanović

Predavač Lyceum iuris Professional English kurseva

Rođena 1991. godine u Beogradu. Đak generacije Pete beogradske gimnazije. Diplomirala 2013. godine na Biološkom fakultetu u Beogradu, smer Molekularna biologija i fiziologija. Tokom dvogodišnjih master studija pri International Max Planck Research School u Nemačkoj studirala i objavljivala naučne radove na engleskom jeziku. 2014. godine upisuje Pravni fakultet u Beogradu i isti završava u junu 2018. godine. Radi u advokatskoj kancelariji.

Prijava

Kako biste se prijavili za Progressive Legal English sistemski kurs engleskog jezika za pravnike, molimo Vas da pozovete +381 24 553130, +381 69 5531301, ili nam se obratite putem elektronske pošte kontakt@lyceum.rs.