Online učenje
Beograd

Nakon uspešno završenog prvog online predavanja na temu „Unilateralni i bilateralni ugovori common law prava“, koje smo održali 30. aprila, u planu je sledeće predavanje u online formi. Kako se kao drugoplasirana tema u našem prošlonedeljnom glasanju na društvenim mrežama našla tema Izvori engleskog prava, upravo ona će biti tema našeg sledećeg predavanja koje je rezervisano za 14. maj, četvrtak, od 18.30 – 19.30.

U ulozi predavača, i ovaj put će biti Damir Šite. Šef Lyceum iuris katedre za Professional English, 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. 2017. godine stiče Cambridge International Legal English Certificate sa najvišom odlikom. 2019. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kembridžu (Velika Britanija) završio je specijalističke studije English Law and Legal Methods. Autor je knjige Izvori engleskog prava, kao i više članaka iz oblasti angloameričkog prava.

Za sve one koji nisu imali prilike da pogledaju naše prethodno predavanje, obaveštavamo vas da ćete to moći učiniti večeras, 6. maja, od 19h, te da će link onlinepredavanje.lyceum.rs biti dostupan 24h.