Zoom aplikacija

U cilju zaštite zdravlja i života ljudi, a shodno trenutnoj situaciji, odlučili smo da za sve zainteresovane organizujemo naš prvi Legal English čas u online formatu. To je predavanje uživo, koje će svi oni koji to žele, moći da prate u četvrtak, 30. aprila od 16.30h, sa svog računara od kuće. Aktivno učešće svih prisutnih koje je do sada uvek bilo prioritet na svim našim događajima, biće moguće i ovaj put shodno tehničkim mogućnostima.

Tema sutrašnjeg predavanja biće Unilateralni i bilateralni ugovori common law prava. Istu su ovaj put odabrali sami učesnici koji su imali priliku prethodnih dana da glasaju za jednu od tri ponuđene teme.

Predavač koji će se prvi put obratiti našim učesnicima uživo, u online formi, je Damir Šite. Šef Lyceum iuris katedre za Professional English, 2006. godine je u sklopu Cambridge English programa u Londonu stekao zvanje predavača engleskog kao stranog jezika za odrasle (CELTA), a 2009. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Velike Britanije intenzivno predaje opšti kurs engleskog jezika u nekoliko obrazovnih centara. 2017. godine stiče Cambridge International Legal English Certificate sa najvišom odlikom. 2019. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kembridžu (Velika Britanija) završio je specijalističke studije English Law and Legal Methods. Autor je knjige Izvori engleskog prava, kao i više članaka iz oblasti angloameričkog prava.