Online seminar

Stupanje na snagu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju 1. 1. 2020. godine, donelo je značajne novine u pravnom okviru izvršnog postupka.

Imajući u vidu uspešno organizovan i posećen online savetovanje koji smo organizovali 30. novembra 2020. godine, kao i povoljne reakcije na ovaj događaj, u želji da ustalimo praksu razmatranja spornih pitanja iz izvršnog postupka i postupka obezbeđenja, odlučili smo da ponovo organizujemo online savetovanje zasnovan na interaktivnom odnosu predavača i učesnika.

I ovaj put, u ulozi predavača bio je profesor dr Nikola Bodiroga, redovni profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je nepuna 3 sata odgovarao na pitanja učesnika. Izvršitelji i advokati iz cele Srbije i ovaj put su uzeli aktivno učešće, te sa profesorom podelili svoje probleme sa kojima se susreću u praksi.

Učesnici na ovom događaju bili su pravnici iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Niša, Kragujevca, Kruševca, Kraljeva, Čačka, Bečeja, Prijepolja, Prokuplja, Šapca, Inđije, Sremske Mitrovice, Požarevca, Novog Pazara, Svilajnca, Zaječara, Zrenjanina, Valjeva, Smederevske Palanke, Aranđelovca,Pirota, Paraćina i Vranja.