Online savetovanje

Izvršni postupak - praktična pitanja 2022 (novembar)

Datum i vreme

Online savetovanje će se održati  30. novembra 2022. godine (sreda) od 11.00 do 13.30 časova.

Savetovanje će se održati putem platforme ClickMeeting.

Predavač

Prof. dr Nikola Bodiroga, redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, član Radne grupe za izradu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju (2018−2019).

Cena

Cena kotizacije za učešće  iznosi 6 500 RSD.

*Ovo savetovanje ne nosi bodove u skladu sa Pravilnikom Komore javnih izvršitelja.

Opis događaja

Zakon o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju stupio je na snagu 1. 1. 2020. godine, što je donelo značajne novine u pravnom okviru izvršnog postupka.

Savetovanje je osmišnjeno tako da omogući da svaki izvršitelj, sudija ili advokat pronađe odgovore na konkretna pitanja i dileme sa kojima se susreće u praksi.

Predavači

Prof. dr Nikola Bodiroga

Redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Nikola Bodiroga je redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu na kojem je diplomirao (2002), magistrirao (2006) i doktorirao (2009).

Stručno se usavršavao u Nemačkoj i SAD. Autor je 8 knjiga i preko 80 članaka. Učestvovao je na naučnim i stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

Bio je član Radne grupe za izradu Zakona o parničnom postupku (2011), član Radne grupe za izradu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju (2018−2019).

Član je predsedništva Stalne arbitraže pri Privrednoj komori Srbije (2017−), član Suda časti Privredne komore Srbije (2018−), član Komisije za pravosudni ispit (2019−), član redakcije časopisa „Pravo i privreda“ (2019−).

Držao je predavanja na Pravosudnoj akademiji za sudije i javne izvršitelje.

Kome je namenjen događaj?

Događaj je namenjen javnim izvršiteljima; advokatima sa težištem rada u građanskim postupcima prinudnog ostvarenja potraživanja, odnosno rešavanja sporova nastalih u dužničko-poverilačkim odnosima; pravnicima u privredi.

Prijava

Prijava

  • Current Podaci o učesnicima
  • Podaci o plaćanju
  • Završeno
Indicates required field
Učesnici
0,00 RSD
Ova cena je preliminarna. Kontaktiraćemo Vas za preciznu cenu.