U današnje vreme, imati znanje u poslovanju skoro da je jednako što i imati prave i blagovremene informacije. U vreme velikog i brzog protoka informacija, čestih izmena u zakonodavstvu i poslovanju uopšte, pokazalo se da je neophodno da pratite tokove kako biste ostali u „trci“ za uspešnog poslodavca.

Događaje koje organizujemo, bazirali smo na konceptu traganja za odgovorima. U svakom od pomenutih događaja cilj je isti: ukazivanje na važnost profesije pravnika u društvu, kao i napredak svakog pojedinca na tom polju.

Obaveza Lyceum iuris-a koju smo sebi nametnuli jeste da se pravnicima uz brojne obuke pruži mogućnost usavršavanja, dok se tokom istih trudimo da ih poštedimo teorijskih rasprava, usredsređeni na konkretne izmene i dopune pravnih normi.

Tradicionalno savetovanje za sekretare prosvetnih ustanova, tradicionalno savetovanje za javne izvršitelje, okrugli sto „Radnopravni odnosi za poslodavce“, okrugli sto „Mehanizmi naplate potraživanja“, jedni su od naših najposećenijih događaja koje organizujemo u našim učionicama u Beogradu i Subotici, u renomiranim hotelima: Jump Inn, Saint Ten, 88 rooms, Hilton; u Privrednim Komorama u Srbiji i u suorganizaciji sa njima.

Želeći da iskoračimo iz stereotipa stručnih seminara koji se vezuju samo za konferencijske sale, pre par godina smo započeli i saradnju sa Vinarijom Zvonko Bogdan u kojoj organizujemo skupove koji su po mnogima spoj Vojvođanskog gostoprimstva, dobre organizacije i vrsnih predavača.