Predstojeći događaji

Lyceum iuris

Jedini način da napredujemo je da to radimo zajedno sa vama.

Nastao kao inicijativa praktičara iz sfere prava, ekonomije, informacionih tehnologija i računovodstva, Lyceum iuris okuplja tim mladih entuzijasta posvećenih neupitnom imperativu profesionalnog razvoja svesni da poslovno ostvarenje nije rezultat incidenta već neprestanog procesa.

Cilj nam je da vam obezbedimo eminentne predavače kako bi svaki naš seminar, događaj, obuka, kurs, savetovanje ili consulting imao zagarantovani kvalitet.

Mera našeg uspeha se ogleda u jasnoj količini dodate vrednosti koju ste uz nas ostvarili – jedino to smatramo prolaznom ocenom!

Klijenti

JKP Informatika
Advokatska kancelarija Vuletić
A.D Panonija
A1 Srbija doo Beograd
Delfi
Dereta
Advokatska kancelarija Božović
Marvik Korp doo
Parking servis Beograd
JKP vodovod Valjevo
Vulkan knjižare
OTP banka Srbija
Societe Generale banka
Advokatska kancelarija Vasiljević
Forum sudija Srbije
Börcsök Ügyvédi Iroda
NLB Banka Beograd
NIS
Goodwill Pharma
Vip mobile

Novosti

Edukacija

Praktična pitanja o izvršenju

U petak, 20. maja, održano je novo online savetovanje sa redovnim profesorom Pravnog fakulteta u Beogradu, dr Nikolom Bodirogom.
Edukacija

Neradni dani

Obaveštavamo sve naše kupce da 2. i 3. maja 2022. godine, Lyceum iuris neće raditi.  Svima želimo prijatne prvomajske praznike. 

Drugi o nama

Veoma profesionalno, lepo koncipiran i organizovan sadržaj seminara. Fokusirano na ključne momente uz jasna i sažeta stručna tumačenja. Odlična dinamika rada i kvalitetna komunikacija.

Maja Milosavljević, direktor Muzičke škole

Razumljivo, lepo predavanje, samo tako nastavite

Vukica Drča, knjigovođa

Zadovoljna sam, predavači su stručni i raspoloženi za interakciju - komunikaciju tokom održavanja sastanka.

Marijana Ćirić, knjigovođa

Na Paliću i u Vinariji je bilo lepo, korisno i pored onoga što sam novo naučila, bio je to lep susret. Sve pohvale za organizatora i nadamo se uslovima za susrete uživo.

Ljubica M.

Zahvaljujemo Vam se na gostoprimstvu i dobroj organizaciji Konferencije u Hilton hotelu prošlog petka. Bilo je zadovoljstvo prisustvovati i učestvovati na Konferenciji. Radujemo se predstojećim događajima u okviru Lyceum iuris-a.

Advokatska kancelarija Vuković & Co.