Korica knjige Zakon o izvršenju i obezbeđenju

Skupština Srbije usvojila je izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju koji stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u “Službenom glasniku Republike Srbije”, a počinje da se primenjuje od 1. januara 2020. godine.

Naša izdavačka kuća “Lyceum iuris” je pokrenula ediciju u okviru koje će objavljivati kako tekstove trenutno važećih propisa, tako i njihova izdanja upotpunjena sudskom praksom, modelima obrazaca za upotrebu i ovome slično. Tako smo i ove godine ispratili izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju koje možete pronaći u ovoj knjizi.

Zakon o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju koji je donela Narodna Skupština Republike Srbije sadrži izmene vezane za elektronsko javno nadmetanje, postupak po prigovoru, određivanje i naplatu zatezne kamate, predlog za izvršenje u elektronskom obliku, dobrovoljno namirenje novčanog potraživanja pre pokretanja izvršnog postupka i dr.

Za vas smo pripremili popust u periodu pretprodaje u visini od 10%, a knjigu možete očekivati 2. septembra na adresi koju unesete u prijavi.

Vaš primerak knjige “Zakon o izvršenju i obezbeđenju (prečišćen tekst - 2019)” možete poručiti na stranici izdavaštva.